44 boven NAP

44 meter boven NAP is het hoogste natuurlijke punt van Brabant, op de grens van Luyksgestel en Lommel gelegen in het Venakkerbos. Dit gedryhopt blond bier met 6% alcohol is een hoogtepunt in je glas. Een zonnige doordrinker welke mooi in balans is.

Grensgeval 44 boven NAP werd bekroond met goud op de Dutch Beer Challenge 2022!

Biertype: blond bier dryhopped met citra en cascade hop
Alcoholpercentage: 6,0%
Bitterheid: 26 EBU
Kleur: 7 EBC

Bekijk 44 boven nap op untappd

Daor hedde de Guld

Wanneer het gilde door de straten van de Brabantse dorpen marcheerde hoorde je ze van verre. “Daor hedde potdomme de Guld” is dan ook een gevleugelde Brabantse uitspraak. Dit gulden tripel bier is een ode aan deze prachtige traditie. Daor hedde de Guld is een heerlijke Belgische stijl tripel met een hint van gerookte Wildhogs Chipotle peper en bevat 8% alcohol.

Biertype: driegranen tripel met hint van gerookte peper
Alcoholpercentage: 8,0%

bekijk daor hedde de guld op untappd

Dansende Katten

Midden in de bossen van Bergeijk ligt de Kattenberg. Op deze grafheuvel heeft het vroeger gruwelijk gehekst. Hier dansten de heksen hand in hand. Of eigenlijk… poot-aan-poot. Want om niet herkend te worden, veranderden de heksen in zwarte katten.

Als herinnering hieraan introduceert Brouwerij Grensgeval Dansende Katten, een akelig lekker donker bier met mysterieuze specerijen. Maar let op: meerdere Dansende Katten drinken kan ervoor zorgen dat je daadwerkelijk hekserij zult zien!

Biertype: zwaar donker bier
Alcoholpercentage: 9,0%

Bekijk dansende katten op untappd